Kalf de Gaech

Kegel- en Partycentrum

Kegel- en Partycentrum "Kalf De Gaech" biedt u een uitstekende locatie voor de uiteenlopende festiviteiten. Van een geanimeerde receptie tot een feestelijke bruiloft, koffietafel, personeelsavond of een zakelijke vergadering.

Gastheer Peter en zijn vrouw Marijke Kalf heten u van harte welkom in een sfeervolle gelegenheid met een capaciteit van ongeveer 125 personen. Door hun jarenlange ervaring in de horeca weten zij als geen ander wat er van hen verwacht wordt om een bijeenkomst tot een succes te maken. Kegel- en Partycentrum "Kalf De Gaech" beschikt over zes professionele kegelbanen, een fraai restaurant en twee luxe zalen. Voor de kleintjes onder ons zijn er leuke spelletjes en diverse teken- en kleurgerei.

Naast de mogelijkheid tot het nuttigen van uw lunch of diner en een grote variëteit aan koude en warme buffetten, bieden wij u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze gezellige bar met een zeer breed assortiment aan dranken.

Wilt u zeker weten of Kegel- en Partycentrum “Kalf De Gaech” de geschikte locatie is die u zoekt voor uw feest of bijeenkomst, maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het bezoek bespreken wij onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden en faciliteiten, die wij desgewenst voor u kunnen verzorgen.

Copyright © 2014 Kegel- en Partycentrum Kalf de Gaech.